CoachC
  Effortless Coaching

Wie ben ik - Effortless Coach

Ik ben Carla, een gelukkig mens. Dat is me niet zomaar aan komen waaien. Na een zoektocht van vele jaren, ben ik wie ik nu ben. Mijn pad van groei was niet gemakkelijk, maar oh zo de moeite waard. Ik heb vele workshops, cursussen en opleidingen gevolgd. Door te blijven zoeken en uiteindelijk te vinden, ben ik een blijer mens geworden. Ik heb rust in mijn hoofd gekregen, heb intensere vriendschappen en relaties, stress uit mijn woordenboek kunnen schrappen en leef met de dag. Ik hoef niet meer alles onder controle te houden en anderen te pleasen. Mijn leven is eenvoudiger, eerlijker en vervullender geworden.

Al een aantal jaren begeleid ik mensen op hun weg naar een vreugdevoller en gelukkiger leven. Het is mijn passie om anderen te helpen bij hun groeiproces.

Dit gun ik iedereen! Als effortless coach help ik je graag. Van overleven naar moeiteloos leven. Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek en ervaar wat ik voor jou zou kunnen betekenen. Mijn coaching is op maat gemaakt. Voor jou!